Deze website van Hyundai gebruikt cookies die ons in staat stellen informatie te verzamelen over het gebruik van onze site en diensten en deze verbeteren.
Door het plaatsen van cookies van derde partijen kunnen wij je relevante advertenties tonen. Door verder gebruik van deze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie
Accepteer

Efficiënt design, sterke uitstraling, slimme details.

Tijdelijke Hyundai IONIQ Hybrid-actie!

Dit is het moment om voor Hyundai te kiezen. Want bij de ultrazuinige Hyundai IONIQ Hybrid Comfort en IONIQ Hybrid Premium krijg je nu een iPhone X van maar liefst €1.160. Helemaal gratis. 

Efficiënt
De Hyundai IONIQ Hybrid biedt een perfect uitgekiende combinatie van een benzinemotor, een elektromotor en een lithium-ion-polymeerbatterij. De brede LCD-schermen geven je onderweg duidelijke informatie. En natuurlijk is deze auto voorzien van draadloos opladen en Apple CarPlay. Als klap op de vuurpijl krijg je nu bij aanschaf van een IONIQ Hybrid Comfort of Premium een iPhone X t.w.v. €1.160 cadeau. Wil je geen gebruik maken van dit aanbod? Dan profiteer je van een extra inruilvoordeel van € 600!
 

De Hyundai IONIQ Hybrid is leverbaar vanaf € 24.995.Vraag een offerte of proefrit aan en maak kans op een extra iPhone X
En als je denkt dat je dag niet meer stuk kan: het kan nog mooier worden, want bij het aanvragen van een offerte of proefrit voor de Hyundai IONIQ maak je nu ook nog eens kans op een iPhone X. Vraag dus snel aan!

Actie geldig met datum koopovereenkomst vanaf 12-02-2018 t/m 31-03-2018 met een uiterste kentekenregistratiedatum van 31-05-2018. Afgebeeld model kan afwijken van standaard uitvoering. Typfouten en prijswijzigingen voorbehouden. Eén iPhone per verkochte auto. De iPhone X wordt afgeleverd bij de aflevering van de auto. Indien je geen gebruik wilt maken van de gratis iPhone actie, ontvang je een extra inruilvoordeel van € 600. Deze acties zijn niet te combineren en zijn alleen geldig op voorraadmodellen. De waarde van de iPhone X is gebaseerd op de prijs van www. apple.com/nl. De winnaars die een iPhone X hebben gewonnen met het aanvragen van een offerte of proefrit krijgen bericht na afloop van de actie.