Top
Hyundai i10 & Hyundai i20 automaat

De Hyundai i10 en de Hyundai i20 automaat.

Terug van weggeweest!

De Hyundai i10 is een compacte auto en toch met heel veel ruimte. Hij heeft niet voor niets één van de grootste bagageruimtes in zijn klasse. De i10 is bovendien uitgerust met een 4-traps automatische transmissie voor nog meer rijplezier.

Een nieuwe grille, nieuwe kleuren en meer kracht dan ooit. Dat maakt de nieuwe Hyundai i20 onweerstaanbaar. Dankzij zijn 7-DTC automatische transmissie rijdt u moeiteloos door het verkeer. Tel daar nog eens de nieuwste veiligheidssystemen en de geavanceerde connectiviteit functies, waaronder het nieuwe 7-inch display audio en navigatiesysteem (Android en Apple Carplay) bij op en u heeft een meer dan volledige auto!

 

Gecombineerd verbruik i10: 4 (l/100 km) / 25 (km/l); CO2 - emissie: 93 (gr/km). Gecombineerd verbruik i20: 4,8 - 5,2 (l/100 km) / 19,2 - 20,8 (km/l); CO2 - emissie: 114 (gr/km). Uitstoot is afhankelijk van gebruik. Uitstoot- en brandstofverbruik gegevens zijn gebaseerd op tests die zijn uitgevoerd volgens de Europese richtlijn 715/2007/EEG. De vermelde NEDC-waarden voor het gecombineerde brandstofverbruik en de CO2-uitstoot zijn terugbepaald naar de waarden overeenkomstig de oude NEDC-testmethodiek. De waarden zijn afhankelijk van de gekozen uitvoering en wielmaat. Genoemde prijs is een adviesprijs en is excl. metallic lak en eventuele opties. Afgebeeld model kan afwijken van standaard uitvoering. Druk- en zetfouten voorbehouden. Zie voor kosten en voorwaarden www.hyundai.nl of vraag ernaar in de showroom. De Hyundai 5 jaar garantie zonder kilometerbeperking is alleen van toepassing op Hyundai voertuigen die initieel aan een eindgebruiker zijn verkocht door een Erkend Hyundai Dealer. De gedetailleerde garantievoorwaarden zijn per 01-01-2019 beschreven in het service & garantieboekje.