Deze website van Hyundai gebruikt cookies die ons in staat stellen informatie te verzamelen over het gebruik van onze site en diensten en deze verbeteren.
Door het plaatsen van cookies van derde partijen kunnen wij je relevante advertenties tonen. Door verder gebruik van deze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie
Accepteer
Offerte op maat

Bereken de inruilwaarde van uw huidige auto en ontvang gratis een offerte op maat.

Heeft u geen auto in te ruilen? Klik dan hier

Deze taxatie wordt mogelijk gemaakt door Hyundai Motor Netherlands b.v. en is geheel gratis. De door u verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt. U ontvangt per e-mail een offerte van uw Hyundai-dealer, waarbij voor de taxatie van uw huidige auto de Autotelex Koerslijst als richtlijn is genomen, is gekeken naar de actuele vraag en het aanbod op de regionale markt en waarbij de Hyundai-dealer aanneemt dat uw auto in goede staat verkeert. Zaken die daarnaast bij het bepalen van de offerte een grote rol spelen zijn o.a. leeftijd, kilometerstand en onderhoudshistorie. Indien uw huidige auto niet in goede staat verkeert en/of de onderhoudshistorie en kilometerstand niet naar verwachting is, kan het inruilvoorstel door de Hyundai-dealer worden aangepast naar de werkelijke waarde van uw huidige auto. Met het accepteren van de voorwaarden geeft u aan dat u de voorwaarden begrijpt en aanvaart.

×

Ziet u ook zoveel Hyundai's de laatste tijd?

Dubbel elektrisch rijplezier!

DEZE ACTIE IS AFGELOPEN!
Je kunt de waardecouponvoor een Stella e-bike inwisselen t/m 31 mei 2018. Zie voorwaarden.De combinatie van de beste aerodynamica van zijn klasse en de nieuwste veiligheidstechnologieën maakt de Hyundai IONIQ Hybrid de juiste keuze. En nu nog mooier: bij aankoop krijg je nu tijdelijk een gratis Stella e-bike cadeau*. Dat is nog meer elektrisch rijplezier! Bewust rijden begint hier.

De Hyundai IONIQ Hybrid rijdt soepel en efficiënt. Met oa. standaard automaat, volautomatische airconditioning, Smart Cruise Control en Radio DAB+. Je rijdt tot wel 1.300 kilometer op een volle tank. 

De slimste keuze is snel gemaakt.
Profiteer nu van deze actie. Eerst even testen? Kom dan snel langs voor een vrijblijvende proefrit. 
Afgebeeld model kan afwijken van standaard uitvoering. Typfouten en prijswijzigingen voorbehouden. Bekijk hier meer informatie over kosten en voorwaarden. Actie geldig bij datum koopovereenkomst van 01-09-2017 tot en met 31-12-2017 in combinatie met kentekenaanvraag in dezelfde periode. *Waardecheque is niet te gebruiken i.c.m. andere acties van Stella en inruilfietsen. Bestellingen via NFP of BFN zijn niet mogelijk. U ontvangt een waardecheque t.w.v. €1.000,- die u dient in te wisselen bij één van de Stella e-bike Testcenters. De waardecheque is enkel te verzilveren door deze in te leveren bij uw Stella e-bike adviseur. Deze waardecheque ontvangt u bij aankoop van een Hyundai IONIQ Hybrid (op voorraad) en kan alléén voor een nieuwe Stella e-bike worden verzilverd. Maximaal 1 waardecheque per e-bike. Niet in te wisselen voor geld. De waardecoupon is geldig t/m 31 mei 2018. Bekijk hier de actievoorwaarden.