Top
Hyundai i10 Sport Edition

Exclusief bij Velserbeek

Hyundai i10 Sport Edition

De Hyundai i10 Sport Edition I, nu exclusief bij Velserbeek! In deze auto rijdt u niet alleen veilig, maar dankzij zijn sterke 1.0 motor geniet u ook van een hoog rijcomfort. De zeer complete uitvoering is voorzien van alle hedendaagse luxe zoals a.o. airconditioning, cruise control, elektrisch bedienbare ramen, stuurwielbediening en LED-dagrijverlichting.

Maar dat is nog niet alles! De Velserbeek Sport Edition is nu tijdelijk extra voordelig en uitgerust met:

  • Achterspoilerlip
  • Side skirts
  • Spiegelkappen in kleur
  • Uitlaat sierstuk
  • 14 inch sportvelgen

U rijdt de Sport Edition al van € 15.499,- voor € 12.499,-. Met Navigatie Pack voor slechts € 500,- meerprijs! De Hyundai i10 Velserbeek Sport Edition is in een gelimiteerde oplage verkrijgbaar, dus profiteer nú van deze extra hoge inruilkorting.
 

Gecombineerd verbruik: 4,7-5,6 (l/100 km)/17,9-21,3 (km/l); CO2 - emissie: 107-129 (gr/km). Uitstoot is afhankelijk van gebruik. Uitstoot- en verbruikgegevens zijn gebaseerd op tests die zijn uitgevoerd volgens Europese Verordening 715/2007/EEG. De vermelde NEDC-waarden voor het gecombineerde  brandstofverbruik en de CO2-uitstoot zijn terug bepaald naar de waarden overeenkomstig de oude NEDC-testmethodiek. De bedragen verschillen per model. Actie geldt bij een getekende koopovereenkomst van 20-05-2019 tot en met 30-06-2019 met een uiterste registratiedatum van één maand na koopovereenkomst. Actie is wel geldig op geselecteerde (voorraad)modellen en niet geldig in combinatie met andere lopende acties, m.u.v. de 50/50 deal. Genoemde prijs is een adviesprijs en is excl. metallic lak en eventuele opties. De Hyundai ‘5 jaar garantie zonder kilometerbeperking’ is alleen van toepassing op Hyundai voertuigen die initieel aan een eindgebruiker zijn verkocht door een erkend Hyundai-dealer. De gedetailleerde garantievoorwaarden zijn per 01-01-2019 beschreven in het service & garantieboekje. Kijk voor prijzen en voorwaarden op hyundai.nl of vraag ernaar bij de erkend Hyundai-dealer. Afgebeeld model kan afwijken van standaard uitvoering. Druk- en zetfouten voorbehouden.